Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (2023)

Table of Contents
Krav til vindu for å bli godkjent som soverom - ByggeBolig Annonserte med fem soverom, hadde bare to – E24 MyStuff: april 2016 Romerikes Blad - Skrekkfunn i utleiemarkedet Nytt hus - nytt soverom - Enkel Fornyelse - Butinox Nytt hus - nytt soverom - Enkel Fornyelse - Butinox Godkjent vindu soverom kjeller Sjarmerende småbruk med tilhørende fjøs | 3(5) soverom | Nydelig utsikt Krav til å få godkjent soverom - ByggeBolig Innholdsrik familiebolig over 3 plan+loft - nydelig utsikt - godkjent Sjarmerende småbruk med tilhørende fjøs | 3(5) soverom | Nydelig utsikt Nytt hus - nytt soverom - Enkel Fornyelse - Butinox Utleiefirma bygget flere soverom i kjelleren – uten tillatelse Soverom i kjeller – Lufting mellom isolasjon og undertak Innholdsrik familiebolig- idyllisk & maritim beliggenhet- flotte Krever millionerstatning av Krogsveen etter boligkjøp | Finansavisen Sjarmerende småbruk med tilhørende fjøs | 3(5) soverom | Nydelig utsikt Boliger til salgs - REDE Eiendom Godkjent vindusstørrelse soverom – Lufting mellom isolasjon og undertak Casa Aass: Vårt soverom så å si ferdig Er soverommet mitt godkjent for utleie Gladsnekkern i Nordbohus - 11 ses. 2: Eneboligen OPAL - hjemme hos Geir Morten m/fam. i Stjørdal Fiskarstrand - Fin enebolig med fantastisk utsikt og gode solforhold. Mulighet for kjøp av nausttomt Gladsnekkern i Nordbohus - 12 ses 2: Snekker Lasse fra Nordbohus Episode 2: Et typisk case for prosjektannonse The Secrets of Making Money Investing in a Bangkok Condo WE FINALLY FOUND OUR NEW HOME IN MEXICO!! Otto oppgitt over dårlige unnskyldninger for å ikke få orden i huset | Sinnasnekkern | discovery+ Boligvideo - Drammensveien 53, 3050 Mjøndalen Gladsnekkern i Nordbohus - 5 sesong 2 Hjemme hos Monica og Kent-Martin i eneboligen Espira Lag rom i kjelleren - fuktsikre løsninger for å innrede kjeller Gladsnekkern i Nordbohus - 4 sesong 2: Arkitekttegnet generasjonsbolig i Fredrikstad The Canary Room Season 4 Ep 24 - The Scots & Belgian Fancy, Giboso Espanol with Donald Skinner-Reid Ultimate Betrayal - The Brutal Murders of Rick & Suzanna Wamsley Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы How To Treat Your Husband | How To Be Sexy For Your Husband | Interracial Marriage Thorium. SCP Readings: SCP 093 Red Sea Object | object class euclid | portal / extradimensional scp Hus i Spania til salgs

Dette betyr at du ikke kan leie ut et hus og regne kjeller eller store boder som soverom dersom disse rommene ikke er godkjente som soverom. De sentrale kravene til et leieobjekt skal oppfylles og dette går da på takhøyde på minst to meter, et vindu i rom som stue, kjøkken og soverom. Det var klart at både megler og takstmann kjente til at rommet ikke var godkjent som soverom. Selgeren anførte at han ikke kjente til at rommet ikke var godkjent som soverom. Men dette er uten betydning da selger identifiseres med megler og takstmann. Den kunnskap disse medhjelperene sitter med må selgeren svare for. Tipper jeg ikke hadde fått godkjent rommet som soverom av takstmann hvis jeg hadde laget det mindre enn 15m3. Hver dag må vi avvise oppdrag fordi enheten ikke er godkjent, sier kommunikasjonssjef nikolaos farmakis i utleiemegleren.

Det var klart at både megler og takstmann kjente til at rommet ikke var godkjent som soverom. Selgeren anførte at han ikke kjente til at rommet ikke var godkjent som soverom. Men dette er uten betydning da selger identifiseres med megler og takstmann. Den kunnskap disse medhjelperene sitter med må selgeren svare for. Tipper jeg ikke hadde fått godkjent rommet som soverom av takstmann hvis jeg hadde laget det mindre enn 15m3. Hver dag må vi avvise oppdrag fordi enheten ikke er godkjent, sier kommunikasjonssjef nikolaos farmakis i utleiemegleren. Har man eksempelvis kjøpt en bolig. Hen skriver også at det er åpenbart at rommene ikke vil bli godkjent som soverom i dag, og da tenker jeg automatisk at de aldri har blitt godkjent som det, selv om bruksendringen skjedde for 40 år siden. For å få et loftsrom godkjent som soverom, må det ha tilfredsstillende tilgjengelighet og størrelse som angitt i planløsning 321. 005. Vindu som kan åpnes, med fri åpning på minst 0,5 m bredde og minst 0,6 m høyde, dog slik at summen av fri bredde og høyde må.

De sentrale kravene til et leieobjekt skal oppfylles og dette går da på takhøyde på minst to meter, et vindu i rom som stue, kjøkken og soverom. Det var klart at både megler og takstmann kjente til at rommet ikke var godkjent som soverom. Selgeren anførte at han ikke kjente til at rommet ikke var godkjent som soverom. Men dette er uten betydning da selger identifiseres med megler og takstmann. Den kunnskap disse medhjelperene sitter med må selgeren svare for. Tipper jeg ikke hadde fått godkjent rommet som soverom av takstmann hvis jeg hadde laget det mindre enn 15m3. Hver dag må vi avvise oppdrag fordi enheten ikke er godkjent, sier kommunikasjonssjef nikolaos farmakis i utleiemegleren. Har man eksempelvis kjøpt en bolig. Hen skriver også at det er åpenbart at rommene ikke vil bli godkjent som soverom i dag, og da tenker jeg automatisk at de aldri har blitt godkjent som det, selv om bruksendringen skjedde for 40 år siden.

Popular Post

10 Kvadratmeter Soverom Farge Soverom Inspirasjon Aina Og Martin Soverom Hytte Med 6 Soverom Moderne Soverom Ungdommer Gutter Tegn Eget Soverom På Nett Fargen Kalk På Soverom Soverom Matt Maling Malt Gulv Soverom Grøn Soverom Farger Gul Gode Farger Til Soverom Hus 4 Soverom Interiørdesign Soverom Papputstilling Hvordan Få Et Lite Soverom Til å Virke Større Soverom Inspirasjon Ikea

Krav til vindu for å bli godkjent som soverom - ByggeBolig

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (1)

Annonserte med fem soverom, hadde bare to – E24

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (2)

MyStuff: april 2016

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (3)

Romerikes Blad - Skrekkfunn i utleiemarkedet

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (4)

Nytt hus - nytt soverom - Enkel Fornyelse - Butinox

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (5)

Nytt hus - nytt soverom - Enkel Fornyelse - Butinox

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (6)

Godkjent vindu soverom kjeller

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (7)

Sjarmerende småbruk med tilhørende fjøs | 3(5) soverom | Nydelig utsikt

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (8)

Krav til å få godkjent soverom - ByggeBolig

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (9)

Innholdsrik familiebolig over 3 plan+loft - nydelig utsikt - godkjent

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (10)

Sjarmerende småbruk med tilhørende fjøs | 3(5) soverom | Nydelig utsikt

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (11)

Nytt hus - nytt soverom - Enkel Fornyelse - Butinox

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (12)

Utleiefirma bygget flere soverom i kjelleren – uten tillatelse

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (13)

Soverom i kjeller – Lufting mellom isolasjon og undertak

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (14)

Innholdsrik familiebolig- idyllisk & maritim beliggenhet- flotte

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (15)

Krever millionerstatning av Krogsveen etter boligkjøp | Finansavisen

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (16)

Sjarmerende småbruk med tilhørende fjøs | 3(5) soverom | Nydelig utsikt

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (17)

Boliger til salgs - REDE Eiendom

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (18)

Godkjent vindusstørrelse soverom – Lufting mellom isolasjon og undertak

Soverom Ikke Godkjent - Soverom Inspirasjon (19)

Er soverommet mitt godkjent for utleie

Det skal være direkte rømningsveier fra rommet. Du må ha ting i orden for deg og for den som skal bo der. Det er i din egen interesse å få dette rett. Jeg forklarer hvorfor.

Vil du også leve av eiendom?
Sjekk gratis webinar med Niko:
bit.ly/nikowebinar

▽ Andre sosiale medier:
Instagram ⟶ instagram.com/smartutleie.as
Facebook ⟶ facebook.com/smartutleie.as
Tiktok ⟶ vm.tiktok.com/ZMLkW7pkD/

#investering #utleiebolig #utleiekrav

▽Ofte stilte spørsmål:
» Hvor rik er du? 100 mill
» Har du arvet? Nei
» Høy lønn? Nei, vanlig
» Viktigste egenskap? Er rasjonell med penger
» Hva bruker du penger på? 1.Eiendom, 2. Opplevelser 3. Friluftsliv
» Hva bruker du ikke penger på? 1.Bil 2. Dyr mat 3. Frisør 😊

Gladsnekkern i Nordbohus - 11 ses. 2: Eneboligen OPAL - hjemme hos Geir Morten m/fam. i Stjørdal

Geir Morten og familien bor i en nydelig utgave av eneboligen OPAL i Stjørdal i Trøndelag. Den romslige og svært innholdsrike boligen er fra Nordbohus sitt eneboligkonsept, men rikelig og kreativt tilpasset til kundenes ønsker. Gladsnekkern i Nordbohus vil vite om Geir Morten og familien trives i sitt nye hus, og om det hele kan bli Godkjent av Gladsnekkern i Nordbohus! Den flotte eneboligen er #bygdforåvare av Nordbohusforhandleren Systembygg.

Fiskarstrand - Fin enebolig med fantastisk utsikt og gode solforhold. Mulighet for kjøp av nausttomt

Velkommen til Rørstadhaugen 24!
Enebolig med fin beliggenhet i et rolig og barnevennlig område på Fiskarstranda. Store terrassearealer rundt boligen med fantastisk utsikt. Boligen går over to plan med stue/kjøkken, 2 bad, soverom, entrè og hall i hovedetasjen. Mulighet for ekstra soverom i hovedetasjen. Underetasjen er innredet som sokkelleilighet og inneholder 2 soverom, stue/kjøkken, bad, wc, entrè og gang. Denne er ikke godkjent som egen boenhet.

Det er mulighet for kjøp av nausttomt (gnr. 74, bnr. 314) like ved eiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Fra eiendommen er det kort avstand til skole, barnehage, offentlig kommunikasjon og dagligvarebutikker. Ca. 11 km til handelssentrum på moa og ca. 6 km til Langevåg sentrum med hurtigbåt til Ålesund sentrum.

finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=235053294

Images: Notar.no, Kris Paske
Produced for Notar.no for free.

Gladsnekkern i Nordbohus - 12 ses 2: Snekker Lasse fra Nordbohus

Gladsnekkern i Nordbohus reiser rundt i hele landet for å sjekke om folk trives og om kvaliteten er god på nye boliger. Denne gang er han i Kongsvinger for å se på en enestående funkisbolig, tegnet spesielt for kundene Marthe og Rune. I det flotte huset møter han selve snekkeren som har bygd det! Snekker Lasse har en fartstid på ca 20 år i Nordbohus og kan stolt vise frem et meget flott bygg mange smarte løsninger og gode rom. #Bygdforåvare av Nordbohus Kongsvinger. #Gladsnekkern

Episode 2: Et typisk case for prosjektannonse

Dette er en del av “Nybygg Prosjekt”-kurset vårt. Dette er episode 2 av 10, og beskriver et typisk case for en prosjektannonse på FINN eiendom

The Secrets of Making Money Investing in a Bangkok Condo

Real estate agent with 10 years of experience reveals what kind of Bangkok condo to invest in that will give you consistent cashflow at an attractive yield.

🏠 Looking to buy property in Thailand? We'll help you find a place bit.ly/3z2J0Bj

🤝 For business inquiries bit.ly/3GCRlxq

00:00 Intro
01:05 Why many expats buy instead of rent
03:06 Do YOU make these mistakes when choosing a condo?
10:29 The type of condo in Bangkok that consistently gets rented
20:47 How to negotiate with a stubborn Thai seller
25:08 How to make sure you can resell your condo
28:17 How to make sure the condo will be well maintained
30:20 Does condo brand affect quality, renter’s interest, chance of reselling?
33:04 Are we in a real estate bubble?
37:50 Will condos ruin Bangkok's charm?

WE FINALLY FOUND OUR NEW HOME IN MEXICO!!

After traveling all across Mexico, we finally found the city we're going to call home! Today we're sharing how we found a rental and other important information on moving to Mexico.
►Sign up for "Wise" and get your first transfer free: wise.com/invite/u/jordanr623

About 7 months ago, we left our last long-term home in Mexico, Puerto Morelos. Since then, we've been traveling all over Mexico looking for another city to call home. We're happy to share that Queretaro, Mexico is that city! Today we'll be outlining:
- Why we chose to sign a 1-year lease in Queretaro, Mexico
- What the process of finding a rental in Mexico is like in 2021
- How house hunting in Mexico is different than in the US
- Where to look for rentals in Mexico
- What it was like getting an insurance policy for renting
- The risky mistakes we made while moving to Queretaro and how you can avoid them

Our Expat Relocation Specialist, Monica Wright: [emailprotected]
Our English-speaking Driver, Ruben Lima: (WhatsApp) +52 442 460 8731

Watch the first video we made in this city, "Things that SHOCKED US about QUERETARO, MEXICO" youtube.com/watch?v=VJ9LsWIlK2E

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

ABOUT ME
I'm Jordan and am an American living in Mexico with my Husky, Laska. In January of 2018 I left the US to start traveling Mexico. Since then, I've been making travel videos about my life in Mexico, travel tips, Las Vegas tips videos, and advice for those considering moving abroad.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Tangerine Travels perks & apparel!
► EMAIL NEWSLETTER: aw194924.aweb.page/tangerine-travels-email-newsletter-sign-up-
► CHANNEL MEMBERSHIP: youtube.com/channel/UCg6pUlin57zeWC6Y7xmBdhA/join
► PATREON: patreon.com/tangerinetravels

Things we mention in our videos!
► How we learn Spanish: rocketlanguages.com/spanish/premium?type=sales&aff=tangerinet
► VPN: TangerineVPN.com
► Chirp Wheels: ThoseBackRollers.com
► Mail Forwarding Service: travelingmailbox.com/?ref=449
► Rakuten Cash Back: TangerineCashBack.com
► Our camera gear & travel essentials: amazon.com/shop/tangerinetravels

Follow us on social media!
► FACEBOOK: facebook.com/tangerinetravels
► INSTAGRAM: tangerinetravelsjordan
► TWITTER: twitter.com/tangerinetravls
► FOLLOW MADDIE, former partner of Tangerine Travels: linktr.ee/tangerinemaddie

► BUSINESS INQUIRIES ONLY: [emailprotected]

A HUGE THANK YOU to our Muy, Muy Mandarina on Patreon!
❤ Richard Noll ❤

We ONLY include affiliate links for products we use, love, and trust. If you make a purchase after clicking on our links, we may earn a commission which helps us continue our travels and produce more videos.

#TangerineTravels #Queretaro #Mexico

Otto oppgitt over dårlige unnskyldninger for å ikke få orden i huset | Sinnasnekkern | discovery+

Otto Robsahm kommer for å hjelpe Børje og Jeanett med å pusse opp huset. Han lar seg irritere over hvor lite som er i orden i huset, og må virkelig sette snekkerne på prøve for å få huset fint igjen.

dplay.no/sinnasnekkern/
facebook.com/sinnasnekkern/
facebook.com/discoveryplusNO/
instagram.com/discoveryplusno/

Discovery Networks Norway © 2018

Boligvideo - Drammensveien 53, 3050 Mjøndalen

Smakfull enebolig med sentral beliggenhet og godkjent hybel.

Martin Strand
Eiendomsmeglerfullmektig
Telefon: 98135280
E-post: [emailprotected]

finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=52422184&searchclickthrough=true

Arealbeskrivelse
Kjeller: Gang, legerplass, wc og vaskerom.
1.Etasje: Vindfang, gang, stue, soverom, kjøkken og bad.
2.Etasje: Trappegang, stue, kjøkken, bad og soverom

Beliggenhet
Attraktiv og meget sentral beliggenhet på flata i Mjøndalen med gangavstand til, barnehage, skole, butikker, bank, post i butikk samt buss- og jernbanestasjon. Gangavstand til idrettsområde med treningssenter, innendørshall, kunstisbane, tennisbaner og nye Mjøndalen stadion. Flotte turområder med gangsti til Hokksund langs Drammenselven.Kort kjørevei til Åsen golfbane og flotte bademuligheter ved Hagatjern.

God forbindelse / off.komm til Kongsberg og Drammen - Oslo. Kun 3 minutter gange til tog/bussstasjonstasjon.

Innhold
Kjeller: Gang, legerplass, wc og vaskerom.
1.Etasje: Vindfang, gang, stue, soverom, kjøkken og bad.
2.Etasje: Trappegang, stue, kjøkken, bad og soverom.

Standard
Boligen er siden 2013 blitt modernisert, det er byttet kledning på vegger i de fleste rom,

Gulv med vinylbelegg, parkett, malt betong og fliser.
Vegger med panel/smartpanel, baderomsplater, malt mur, malte flater og flissatt vegg.
Himling med malte plater, panel og ruteplater.

Nytt bad og kjøkken fra 2013 i 2 etg, nytt kjøkken fra 2014 i hovedboligen.

Bebyggelse
Grunnmur av betong med sparestein. Yttervegger over grunnmur av plank/reisverk. Tak tekket med takstein og shingel.

Arealer
Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 157 kvm, Bruttoareal: 179 kvm

P-rom kommentar:
1.Etasje: Vindfang, gang, stue, soverom, kjøkken og bad.
2.Etasje: Trappegang, stue, kjøkken, bad og soverom.

Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler

Oppvarming
Varmekabler på vaskerom, parafinovn i stue forøvrig elektrisk.
Det ligger nedgravd oljetank på eiendommen som er i bruk. Det blir kjøpers ansvar å kontrollere og sikre at tanken er i betryggende stand, jfr. forurensingsforskriften.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 667 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt
Flat og solrik tomt med god størrelse på plen. Gruset gårdsplass.

Parkering
I garasje, ellers parkering i gårdsplass.

Vei/Vann/Avløp
Offentlig vei, vann og avløp.

Det er felles vannmåler for enhetene, det er påbud fra kommunen om at det må installeres separat vannmåler for hybelen.

Regulering
Det foreligger ikke reguleringsplan for eiendommen.
I hht. kommuneplanen er eiendommen avsatt til boligbebyggelse område A.

Gladsnekkern i Nordbohus - 5 sesong 2 Hjemme hos Monica og Kent-Martin i eneboligen Espira

Eneboligen Espira er en herskapelig klassiker i Nordbohus. Gladsnekkern i Nordbohus besøker Monica og Kent-Martin som bor i en meget flott utgave av huset i Vestfossen i Hokksund. Bygd for å vare av Nordbohus Modum.

Lag rom i kjelleren - fuktsikre løsninger for å innrede kjeller

Har du uutnyttet areal i huset? Å bygge om uinnredet kjeller til oppholdsrom øker verdien av boligen. En innredet kjeller kan bli utleiedel, generasjonsbolig eller kjellerstue til familien.

Denne boka viser hvordan man utfører drenering og fuktsikring, og riktige løsninger for oppbygning av gulv, vegger og himling.

Boka gir også råd om inneklima, dagslys og rømningsvei, hvilken høyde du bør ha under taket, og hensyn du må ta om du skal senke gulvet eller lage hull i betongvegg.

Noen av arbeidene kan du gjøre selv, andre må utføres av fagfolk.

Kjøp boka her: sintefbok.no/book/index/31/lag_rom_i_kjelleren_fuktsikre_loesninger_for_aa_innrede_kjeller

Gladsnekkern i Nordbohus - 4 sesong 2: Arkitekttegnet generasjonsbolig i Fredrikstad

Thomas bor i en meget flott arkitekttegnet generasjonsbolig i gamle Fredrikstad. Her bor han sammen med kone og to barn, og sine svigerforeldre. De har nemlig fått sin egen leilighet i samme hus. -Kort vei til barnevakt, sier Thomas mens han viser Gladsnekkern i Nordbohus rundt i det innholdsrike huset tegnet av arkitekt Else Dahlseng ved Nordbohus sitt kjedekontor. Ja, og Else og er også med på besøket for å se sin arkitektur stå ferdig på den fine tomten. Huset er bygd for å vare av Nordbohus Byggmester Arild Andersen.

The Canary Room Season 4 Ep 24 - The Scots & Belgian Fancy, Giboso Espanol with Donald Skinner-Reid

This extended episode takes a trip to the bird room of World Champion and Gold Medal Winner Donald Skinner-Reid. We review Donalds birds look for the features and chat through his thoughts on the hobby

Ultimate Betrayal - The Brutal Murders of Rick & Suzanna Wamsley

Ultimate Betrayal - The Brutal Murders of Rick & Suzanna Wamsley

On the evening of December 11, 2003, Rick and Suzanna Wamsley, an upper-class Mansfield, Texas couple, were shot and stabbed to death in their home by Andrew Wamsley's friend Susana Toledano. The murders were part of a scheme orchestrated by Andrew Wamsley, his girlfriend Chelsea Richardson, and their friend Toledano to collect the Wamsleys' $1.65 million estate. The three conspirators also wanted to kill Andrew's older sister Sarah, but she was not home on the night of the murders.

Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы

По всем вопросам - [emailprotected]
Диктор Иван Бородин - vk.com/diktor_borodin
Переход или Дневник хранящий жуткие тайны Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы

#Страшныеистории #Ужасы #Мистика #Переход
#Истории #Тайны #Реддит #Страшилки

How To Treat Your Husband | How To Be Sexy For Your Husband | Interracial Marriage

This is a video about how to treat your husband or significant other. I also talk about how to be sexy for him at all times. I hope you enjoy this video.

Ebay Store : ebay.com/str/theeclecticgoddess
Facebook: fb.me/LeeTheEclecticGoddess
Instagram Business: @theeeclecticgoddess
Instgram Personal: @goddessenergy22
Tik Tok @lee_theeclecticgoddess

Intro Royalty Free Savage YT Channel Link youtube.com/channel/UCzW9IT5ylJ87DLcorSpM2Eg

Popular downloadable books I am always adding new ebooks:

Kama Sutra: bit.ly/kamasutra2021

100 First Date Tips: bit.ly/100firstdatetips

How To Make Anyone Fall In Love With You Within Minutes: bit.ly/makeanyone

Dating Dos And Dont's: bit.ly/datingdosdont

Thorium.

ThoriumRemix.com/ Thorium is an abundant material which can be transformed into massive quantities of energy. To do so efficiently requires a very different nuclear reactor than the kind we use today- Not one that uses solid fuel rods, but a reactor in which the fuel is kept in a liquid state. Not one that uses pressurized water as a coolant, but a reactor that uses chemically stable molten salts.

Such a reactor is called a "Molten Salt Reactor". Many different configurations are possible. Some of these configurations can harness Thorium very efficiently.

This video explores the attributes of Molten Salt Reactors. Why are they compelling? And why do many people (including myself) see them as the only economical way of fully harnessing ALL our nuclear fuels... including Thorium.

This video has been under development since 2012. I hope it conveys to you why I personally find Molten Salt Reactors so compelling, as do the many volunteers and supporters who helped create it. Much of the footage was shot by volunteers.

All music was created by: kilowattsmusic.com

To support this ongoing project,
please visit: patreon.com/thorium

Entities pursuing Molten-Salt Reactors are...
Flibe Energy - flibe-energy.com/
Terrestrial Energy - terrestrialenergy.com/
Moltex Energy - moltexenergy.com/
ThorCon Power - thorconpower.com/
Seaborg - seaborg.co/
Copenhagen Atomics - copenhagenatomics.com/
TerraPower - terrapower.com/
Bhabha Atomic Research Centre - barc.gov.in/
Chinese Academy of Sciences - english.cas.cn/

Regular Thorium conferences are organized by:
thoriumenergyalliance.com/
thoriumenergyworld.com/

Table of Contents
00:00 Space
17:29 Constraints
28:22 Coolants
40:15 MSRE
48:54 Earth
59:46 Thorium
1:22:03 LFTR
1:36:13 Revolution
1:44:58 Forward
1:58:11 ROEI
2:05:41 Beginning
2:08:36 History
2:38:59 Dowtherm
2:47:57 Salt
2:51:44 Pebbles
3:06:07 India
3:18:44 Caldicott
3:35:55 Fission
3:56:22 Spectrum
4:04:25 Chemistry
4:12:51 Turbine
4:22:27 Waste
4:40:15 Decommission
4:54:39 Candlelight
5:13:06 Facts
5:26:08 Future
5:55:39 Pitches
5:56:17 Terrestrial
6:08:33 ThorCon
6:11:45 Flibe
6:20:51 End
6:25:53 Credits

Some of this footage is remixed from non-MSR related sources, to help explain the importance of energy for both space exploration and everyday life here on Earth. Most prominently...

Pandora's Promise - youtu.be/bDw3ET3zqxk
Dr. Neil DeGrasse Tyson - youtu.be/Pun76NZMjCk
Dr. Robert Zubrin - youtu.be/EKQSijn9FBs
Mars Underground - youtu.be/tcTZvNLL0-w
Andy Weir & Adam Savage - youtu.be/5SemyzKgaUU
Periodic Table Videos - youtube.com/channel/UCtESv1e7ntJaLJYKIO1FoYw

SCP Readings: SCP 093 Red Sea Object | object class euclid | portal / extradimensional scp

This SCP reading video is about SCP 093 "The Red Sea Object", a primarily red disc carved from a stone composite resembling cinnabar, with circular engravings and unknown symbols carved at 0.5 cm depth around the entire object.if SCP-093 is removed from a mirror and not held by a person, it will seek out the nearest mirror-like surface. SCP-093 has been observed to travel in the largest possible circle while rolling, building up phenomenal speed.

If you wish to see more from Eastside Show SCP (Eastside Steve), be sure to subscribe today for the latest videos! goo.gl/KekHSK

A Red Sea Object that when held and walked into a mirror, transports you to another world.

This video contains all of my SCP-093 videos in one convenient video. Check links below to read along!
scp-wiki.net/scp-093
scp-wiki.net/scp-093-blue-test
scp-wiki.net/scp-093-green-test
scp-wiki.net/scp-093-violet-test
scp-wiki.net/scp-093-yellow-test
scp-wiki.net/scp-093-red-test
scp-wiki.net/scp-093-recovered-materials

Lord Blackwood and the Land of the Unclean (SCP-093 and SCP-1867 Tale) youtube.com/watch?v=3DaUHwSLX2k

Check out my SCP Playlists!

Season 1: youtube.com/watch?v=H0xFp1HRmSQ&list=PLWbMmdyBjyTxAdPDhu-K3KbOuG-cebCvL

Season 2: youtube.com/watch?v=CUMD8Jlhk5k&list=PLWbMmdyBjyTwtSTBO1AuXI0O_BoU1NH-j

#scp #SCPFoundation #creepypasta

Hus i Spania til salgs

Beskrivelse

Vera, Garrucha og Mojacar! Almeria-kystens perler og sjarmerende typiske spanske fiskelandsbyer som ennå ikke er spolert av masseturisme og kanskje derfor spanjolenes mest populære feriested. Meget barnevennlig.
Garrucha og Mojacar har begge deilige strender som ikke er overfyllte om sommeren. Topp bademuligheter for hele familien og sjarmerende strandbarer med deilig tapas.

Flott hus med stort svømmebasseng (10m x 4m) til salgs i Almeria-provinsen. Fint hus med alle fasiliteter. 2 km fra Vera og 12 min fra stranden. I Vera finnes alle slags butikker, lege m/legevakt 24 timer. Markedet hver fredag i Garrucha og hver lørdag i Vera er "shoppernes" favoritt.
Sengeplass til 10 personer.

Ønsket Pris: € 395.000. Offentlig godkjent takst: € 610.000. (Eier kan også være interessert i utleie. Pris på forespørsel).

En allé fører opp til det hvitmalte murhuset med parkeringsplass for flere biler med egen carport. Inngangsporten har elektrisk åpner og har også ringeklokke med kobling direkte til et lite kamera med skjerm montert i gangen.

Hovedhuset er 210 m2. Det er til sammen 10 sengeplasser, inkl. 4 i annekset. Det er air condition i både hovedhuset og annekset.
I hovedhuset er det:
-1 master soverom en suite, (eget privat bad med badekar og dusjkabinett), stor dobbeltseng + plass til 1 ekstra seng. Soverommet (uten bad) er 18.5 m2
-1 soverom med 2 senger
-1 delvis soverom med sovesofa for 2 personer (dette har blitt gjort om fra soverom til å være bibliotek/kontor og den ene veggen mot gangen har derfor blitt tatt ned).
-1 stort gjestebad med massasje -- badekar.
Stort spisekjøkken med sitteplass til 6 personer. Kjøkkenet er utstyrt med både oppvaskmaskin, stekeovn, kokeplate med induksjon, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffemaskin. Komplett utstyrt. Det er drikkevann i kjøkkenspringen.
- Kombinert stor stue/ spisestue.
- Stor deilig uteplass/ patio (150m2) med stort basseng, 10 x 4 meter, samt utedusj og toalett/vaskerom med ny vaskemaskin.

Anneks med soveplass til 2+2 i 2 senger og stor hjørnesofa. Dessuten er det også en liten kjøkkenkrok med stort kjøleskap. Det et eget bad med dusjkabinett, toilet og servant.

Det er et stort badebasseng med inngang til kjøkken og ut i hagen, med koselig sitteplass til opptil 20 personer.
Sengetøy, dyner og håndklær finnes på stedet, så dette behøver du ikke ta med.
På baksiden av huset er det en stor tennisbane og flere rackets i boden.
Det er dessuten flotte turmuligheter i området og en rekke fine byer med mange severdigheter og utflukter. For å nevne noen har du Mojacar som er fantastisk flott hvit landsby i fjellene med koselige kafeer, barer og butikker og som strekker seg ned til flotte strender (15 min. med bil). Garrucha ligger 6 km unna og er en koselig fiskelandsby med shoppingmuligheter og mange hyggelige restauranter.

Desert Springs Golfbane ligger ca. 200 meter fra huset til hull 12. Europas eneste ørkengolfbane, kopi fra Arizona i Amerika.

Ellers er det flere golfbaner i nærheten hvor våre gjester kan oppnå rabatter.

Eier vil ønske dere velkommen med en kort briefing om huset og området. Eier, som bor i nærheten, vil være tilgjengelig om nødssituasjoner skulle oppstå og vil også bistå som translatør ved lege/sykehus besøk.

Det er rimelig å spise ute og du finner gode restauranter med deilig tapas & god vin!

Adkomst

Nærmeste flyplasser er Almeria 80 km, Alicante 190 km og San Javier, Murcia 140 km. Den nye flyplassen i Murcia vil ligge ca. 100 km ifra. Beregnet åpning 2013. Det er fin motorvei direkte fra alle 3 flyplasser direkte til Vera som igjen ligger 6 km fra stranden.

Fasiliteter
•Balkong/terrasse
•Garasje/parkeringsplass
•Peis/ildsted
•Innlagt strøm
•Innlagt vann

Ta kontakt med Patricia Stenersen tel. 982 44 719
Email: [emailprotected]

Trending Search

Hmkg Soverom Soverom Med Bare Skråtak Soverom Romantisk Stil Hvor Mye Koster Det å Bygge Et Soverom Norske Interiørblogger Soverom Tegne Soverom Soverom Rak Styling Av Soverom Veggmaling Soverom Innredning Av Soverom Med Mørke Grønne Vegge Teppe Til Soverom Jeg Har Knust Lampen På Soveromet Gulvmatte Soverom Tips Til Soverom Med Skråtak Funkygine Soverom Farge

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated: 02/04/2023

Views: 6310

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.