Silikonpupper: naturlige og myke - velg Motiva silikon (2023)

Myke silikonpupper

Silikonpupper: naturlige og myke - velg Motiva silikon (1)

Brystproteser av silikon er den vanligste metoden ved brystforstørring. Mange tror at «silikonpupper» er ensbetydende med en unaturlig look, men det er en myte.Vi på Cosmo Clinic ønsker å oppnå en naturlig og proporsjonal forstørring av brystene som passer din kropp.

For å anslå riktig størrelse på brystimplantatene tar kirurgen mål av brystene dine og du vil få prøve implantater med forskjellig størrelse som legges inn i behåen.

Silikon – operasjon eller ikke? Vurderer du brystforstørrelse og ønsker en uforpliktende konsultasjon hos en plastikkirurg? Timelistene fylles raskt opp, men kontakt Cosmo Clinic så finner vi en tid som passer for deg. Konsultasjon hos oss er selvsagt helt uforpliktende!

Les om Motiva Joy og de supermyke Ergonomix2-protesene her…

Hva sier kvinner som valgte silikon operasjon på Cosmo Clinic?

Brystforstørring med brystimplantater av silikon er den vanligste operasjonen vi gjør på Cosmo Clinic. Det er svært høy pasienttilfredshet. Les hva noen av våre pasienter sier om oss.

«Har bytt bröstproteser hos dr. Berg. Är väldigt nöjd med kommunikation med kliniken både före och efter operationen. Erfaren personal och flotta lokaler. Topp standard! Väldigt nöjd! Tack.» (Sara Hammarsten)

«Jeg var i tvil om jeg skulle foreta brystforstørring eller ikke, men under konsultasjonen med lege Tomm Bjærke ble jeg både beroliget og trygg på at protesetypen Motiva, lege Tomm Bjærke og klinikken Cosmo var det rette valget for meg. Dette grunnet solid kunnskap, profesjonalitet, erfaring og god kundeservice. Selv inngrepet og restitusjonsfasen gikk fint og her var lege Bjærke tilgjengelig, hyggelig og støttende om jeg hadde behov for en samtale eller en liten kontroll. Jeg har blitt tatt meget godt vare på, fra konsultasjon til operasjon og i tiden etter. Resultatet er jeg svært fornøyd med, og det føles helt naturlig. […] Jeg vil anbefale Cosmo Clinic og lege Tomm Bjærke til alle som ønsker å gjøre en forbedring eller korrigering av sitt utseende. Her blir man tatt spesielt godt vare på og man føler seg både verdsatt og trygg. Terningkast 6 og full stjerne-pott herfra.» (Kvinne, 32 år)

«Etter mange år med stor usikkerhet rundt brystene bestemte jeg meg endelig for å utføre en brystoperasjon, og valget ble kirurgen Thomas Berg etter å ha lest masse på nett. Jeg dro på konsultasjon og ble operert seks uker senere. Jeg følte meg trygg, og operasjonsdagen var langt over forventning. Etter fem måneder er resultatet bedre enn jeg turte å drømme om. Anbefaler Cosmo Clinic på det aller sterkeste.» (Kvinne, 22 år. Brystforstørrelse)

Les hva pasienter som har tatt brystforstørrelse ved Cosmo Clinic sier

Les mer om brystforstørrelse her

Runde og dråpeformede brystimplantater av silikon

Silikonpupper: naturlige og myke - velg Motiva silikon (2)

Vi skiller mellom runde og dråpeformede brystimplantater. Disse finnes igjen i mange varianter: lavprofil, medium profil, høy profil og ekstra høy profil. Profilen forteller deg hvor høye protesene er. Jo høyere de er, jo mer unaturlige blir brystene. Du trenger ikke ha noen formening om hva du ønsker før du kommer til konsultasjon, for vi hjelper deg å velge det brystimplantat som gir best resultat til akkurat din kropp.

Har du svært små bryst og lite underhudsfett, anbefaler vi i de fleste tilfeller dråpeformede brystimplantat.

Dråpeformede proteser har lite fylde i øvre del og mye fylde i nedre del. Ulempen med dråpeformede brystimplantater er at de kan rotere. For å redusere faren for rotasjon, må implantatene ha en ru overflate. Proteser med rue overflater gir blant annet øktgrad av hard kapsel.

Runde brystimplantater vil se like ut selv om de roterer. Cosmo Clinic anbefaler i de fleste tilfeller runde og myke Ergonomix-proteser fra Motiva, som gir et litt dråpeformet utseende. Dette gjør at du får svært naturlige og fine bryster. Ergonomix-protesene er dessuten ekstremt myke og vi kan derfor legge de inn gjennom små arr.

Les mer om brystforstørrelse her

Silikon: Operasjon med korte arr

De fleste ønsker pene og lite synlige arr. De myke protesene fra Motiva gjør dette mulig. Med ny teknologi kan Cosmo Clinic nå også legge inn brystproteser med svært korte snitt under brystet. Vi har lagt inn 550 ml via et 3 cm langt snitt!

Brystimplantat kombinert med fettransplantasjon

På Cosmo Clinic kombinerer vi ofte brystforstørrelse med brystimplantat og samtidigfettransplantasjon til brystet, såkalt Motiva Hybrid.Fordelen med denne operasjonen er at du vil få et mykt og enda mer naturlig resultat da vi legger fett rundtsilikonprotesen, ogvi kan bruke en mindre størrelse på brystprotesen. Med Motiva Hybrid kan vi lettere korrigere sideforskjell mellom brystene, hvilket er særlig aktuelt ved asymmetri av brystene og tubulære bryst. Metoden egner seg også for korreksjon av ripling (folder i kanten av protesen).

Brystforstørring via armhulen

Mange ønsker å slippe å få arr under brystet. Cosmo Clinic tilbyr derfor også brystforstørring med proteseinnlegg via armhulen. Dette gjøres enkelt med kikkehullsteknikk, hvor vi fører brystprotesene inn gjennom en åpning i armhulen. For å få dette arret så lite som mulig, benytter vi oss av Motivas Ergonomix proteser.

Silikon «overalt»

Silikon blir brukt i næringsmidler, bygningsindustri, elektronikk og medisin. Silikon finnes i grønnsaker og korn. Du finner også silikon som en ingrediens mange kaker og puddinger.
Matvareemballasje, hudpleiemidler, leppestift, håndkrem og tåteflasker er gjenstander vi omgir oss med uten at vi tenker på at de er laget av silikon.
I medisinen finner vi silikon blant annet i:

  • tannimplantater
  • implantater til bruk i mellomørekirurgi
  • kunstige hjerteklaffer
  • proteser til bruk i ortopedisk kirurgi (kneproteser, hofteproteser etc.)

Vurderer du brystforstørring og ønsker en konsultasjon hos en plastikkirurg? Timelistene fylles raskt opp, men kontakt Cosmo Clinic så finner vi en tid som passer for deg. Konsultasjon hos oss er selvsagt helt uforpliktende!

Telefon: 21 05 56 60
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

De vanligste brystoperasjoner ved Cosmo Clinic

  • Brystforstørring med silikon
  • Brystforstørrelse med eget fett
  • Brystløft
  • Brystreduksjon (kvinner)
  • Brystreduksjon (menn: gynekomasti)

Vurderer du silikon-operasjon?

Her på Cosmo Clinic vil våre svært erfarne plastikkirurger gi deg en personlig oppfølging og tilpasse behandlingen dine behov og forutsetninger.

Silikonpupper: naturlige og myke - velg Motiva silikon (3)

Overlege Tomm K. Bjærke har spesialkompetanse innen ansiktskirurgi, herunder ansiktsløft, panneløft med kikkehullsteknikk, halsløft, øyelokksoperasjoner og laserbehandling av rynker.

Tomm Bjærke - bestill time hos Tomm Bjærke

Silikonpupper: naturlige og myke - velg Motiva silikon (4)

Overlege Thomas Berg har bred plastikkirurgisk kompetanse og har særlig arbeidet med brystkirurgi, avanserte ansikts- og brystrekonstruksjoner med mikrokirurgisk teknikk samt rekonstruksjoner av pasienter med facialisparese (ansiktslammelse). Thomas utfører alle typer kosmetiske inngrep.

Thomas Berg - bestill time hos dr. Berg

Brystforstørrelse med silikon eller eget fett…

BeskrivelsePris
Brystforstørrelse med runde silikonproteser fra Mentor43.900
inkl.mva.
Mentor Xtra51.900
inkl.mva.
Brystforstørring med Motiva Ergonomix proteser (inkl. Keller funnel)
Ergonomix er myke silikonproteser som gir et svært naturlig resultat. Protesen endrer form når man står hvilket gir et naturlig bryst. I tillegg beveger protesen seg med brystet og er svært myk å ta på. En annen fordel ved at den er så myk, er at du får kortere arr samt at den kan legges inn via armhulen.
Motiva-proteser gir lavest risiko for hard kapsel.
Cosmo Clinic anbefaler brystoperasjon med Motiva-proteser.
Les kvinners erfaringer med silikonproteser fra Motiva Implants her…
49.900
inkl.mva.
Brystforstørring med anatomiske proteser51.900
inkl.mva.
Brystforstørring med Motiva Ergonomix og korte arr52.900
inkl.mva.
Ergonomix2 / Motiva JOY - de nyeste, mykeste og mest elastiske protesene på markedet. Protesene er tilgjengelig som en del av VIP-programmet Motiva JOY. Programmet inneholder den nye og innovative silikonprotesen Ergonomix2, den mest avanserte og naturlige silikonprotesen på markedet. Programmet inkluderer en utvidet garanti og en lekker BH fra Motiva!65.900 inkl.mva.
Ergonomix2 via armhulen / Motiva JOY75.900
inkl.mva.
Brystforstørring endoskopisk via armhulen (transaxillær brystforstørrelse)59.900
inkl.mva.
Brystforstørring med Motiva Ergonomix protese og samtidig eget fett (hybrid)fra 65.000
inkl.mva.
Protesebytte med Mentor proteserfra 55.000
inkl.mva.
Protesebytte med Motiva Ergonomix silikonproteserfra 61.900
inkl.mva.
Brystforstørring med eget fett / fettransplantasjon til bryst
Brystforstørrelse med eget fett gir større bryster med naturlig form og mykhet samtidig som vi fjerner uønsket fett fra mage eller lår.
fra 69.500
inkl.mva.
Brystforstørring med samtidig brystløft (Mentor)fra 69.500
inkl.mva.
Brystforstørring med samtidig brystløft (Motiva)fra 76.000
inkl.mva.
Fjerne proteser uten kapsel («explant»)28.000
inkl.mva.
Fjerne proteser med hard kapsel – kapselektomi «en bloc»fra 41.900
inkl.mva.

Silikonpupper: naturlige og myke - velg Motiva silikon (5)

Med mer enn 20 års erfaring innen brystoperasjoner og annen plastisk kirurgi er Cosmo Clinic med andre ord et trygt valg.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated: 25/07/2023

Views: 6618

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.